RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 11
Додати матеріал

Денні МакБрайда запросили в сиквел «Прометея»

Популярний комедійний актор Денні МакБрайд отримав пропозицію зіграти одну з ключових ролей у фільмі "Чужий: Заповіт", який вважається продовженням фантастичної стрічки "Прометей". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. Якого саме персонажа належить зігр ... Читати далі »

Переглядів 716 | Коментарів 0 Продовження

У непереконливому прокаті «Голодних ігор» звинуватили терористів і «Зоряні війни 7»

У непереконливому прокаті фільму "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" винні європейські терористи і фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Як повідомляє видання Deadline, таку заяву зробив один з керівників студії Lionsgate Роб Фрідман.

" ... Читати далі »

Переглядів 739 | Коментарів 0 Продовження

Зйомки фільму «Зоряні війни 8» стартували

Зйомки фільму "Зоряні війни: Епізод 8" стартували. Про це повідомив глава компанії Walt Disney Боб Айгер представляючи квартальний фінансовий звіт очолюваної ним структури. Фрагменти з його виступу наводить видання Comingsoon.

"Зйомки наступного епізоду легендарної саги вже почалися, і ми підтверджуємо оголошену раніше дату прем'єри в грудні 2017 року. Також почалася підготовка до створення" Епізоду 9 "з прицілом на прем& ... Читати далі »

Переглядів 701 | Коментарів 0 Продовження

Кіностудія Warner Bros. зафіксувала різке падіння прибутку

Прибуток компанії Time Warner впала на шість відсотків через незадовільні результати, продемонстровані підрозділом компанії - кіностудією Warner Bros. Про це з посиланням на дані квартального звіту повідомляє видання Variety.

Прибуток самої кіностудії при цьому знизилася відразу на 13 відсотків і досяг 3,3 мільярда доларів, так як рідкісні касові хіти, на кшталт фільму " ... Читати далі »

Переглядів 684 | Коментарів 0 Продовження

У Китаї встановлено рекорд Нового року

У Китаї встановлено черговий абсолютний рекорд в касових зборах, на цей раз мова йде про сукупні заробітки фільмів в перший день нового року за місячним календарем. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, він склав 660 мільйонів юанів або 100,5 мільйона доларів.

Перше місце зайняла фантастична комедія, яку зняв відомий гонконзький режисер Стівен Чоу, під назвою "Русалочка". Вона заробила за першу добу 40,9 мільйона доларів. Це кр ... Читати далі »

Переглядів 666 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |