RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 26 » У «Першому меснику 3» додасться ще один супергерой
14:37
У «Першому меснику 3» додасться ще один супергерой
Соколине око завжди здавався лузером серед усіх Месників. Соло-фільму йому не дають, в повнометражному фільмі про команду супергероїв він більшу частину часу пробув у дурмані. Здається, що Marvel вирішив виправити цю несправедливість і помістити Соколине ока в третю стрічку про Капітана Америка. 



На це натякнув актор Джеремі Реннер, який, власне, і грає Соколине око. В інтерв'ю Collider, виконавець поскаржився на відсутність особистого часу з-за робочого графіка. На питання про те, що, мовляв, ходять чутки про участь його супергероя в «Першому меснику 3», Реннер відповів: «Я не знаю, що там буде. Але мені треба знайти для цього час. Я намагаюся хоч трохи побути вдома, а не можу ». 

Актор має на увазі свою зайнятість не тільки в марвеловскіх блокбастерах, але також і зйомки п'ятої частини «Місія: нездійсненна» і продовження борніани. «Перший месник 3» повинен вийти на екрани 6 травня 2016. Як вже відомо, то Капітан Америка в цій картині знову зіткнеться зі своїм другом-ворогом Зимовим солдатом. Враховуючи, що в фільмах про Кепе бере участь ще одна зірка з Месників, Чорна вдова, то поява Соколиного ока - цілком реальна і може бути сюжетно виправдана. 

Джеремі Реннера ж ми наступного разу побачимо у других «Месниках», світова прем'єра яких відбудеться 23 квітня 2015 року. 
Переглядів: 678 | Додав: Elnino | Теги: Перший месник 3, Соколине око, Джеремі Реннер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3599
Міні чат
200
Copyright © 2015 |