RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 6 » Названо виконавця ролі молодого Хана Соло
11:23
Названо виконавця ролі молодого Хана Соло
Роль молодого Хана Соло в спін-оффі "Зоряних воєн", присвяченому знаменитому контрабандисту, зіграє актор Олден Ейренрайк. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання NY Post. Він відомий глядачам за такими картинами, як "Жасмін", "Прекрасні створіння" та іншими.

За словами анонімних інформаторів Ейренрайк "справив велике враження на керівництво Walt Disney і Lucasfilm під час проб". Відзначимо, що точний сюжет фільму на момент написання даної замітки не був відомий. Очікується, що події будуть відбуватися між третім і четвертим епізодами, а глядачам належить дізнатися, як Соло став контрабандистом.



Чи з'являться на екрані інші знайомі глядачам персонажі класичних "Зоряних воєн", поки невідомо. Раніше глава Walt Disney Боб Айгер говорив, що компанію Соло, найімовірніше, складе його друг і партнер у всіх пригодах Чубакка.

Постановниками проекту призначені Філ Лорд і Кріс Міллер, які будуть працювати зі сценарієм Лоуренса Кездана і його сина Джона Кездана. Прем'єра фільму з робочою назвою "Хан Соло". заявлена ​​на 25 травня 2018 року.

Офіційні представники Walt Disney і Lucasfilm поки не коментують вибір актора на роль молодого Хана Соло.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Олден Ейренрайк, Хан Соло, спін-офф, новини, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6096
Міні чат
200
Copyright © 2015 |