RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 27 » Хлоя Морец вважає, що «Пипець 3» вбили пірати
16:33
Хлоя Морец вважає, що «Пипець 3» вбили пірати
Чи повернеться Хлоя Морец в образі юної кілерші Мочилки? Якщо ви цікавилися цим питанням, то відповідь дає сама актриса: ні, не повернеться. Третій фільм франшизи «Пипець», як вважає Хлоя, не буде знятий через піратів. 

В інтерв'ю сайту Digital Spy Морец заявила: «На жаль, з Мочилкою покінчено. Вона була дуже крутим персонажем, але мені здається, що фільмів з нею більше не буде. Таке кіно знімається для фанатів, однак у наш час вони охочіше піратять стрічки, ніж ходять на них в кінотеатри ». 



Нагадаємо, що перший «Пипець», що вийшов в 2010 році, коштував 30 мільйонів і зібрав у світовому прокаті 96 мільйонів доларів, поставивши під питання продовження. Студія сподівалася, що екранізація коміксу Марка Міллара заробить більше. Але в підсумку через два роки сиквел отримав зелене світло і був знятий ще за менші кошти, за 28 мільйонів. Збори, на жаль, теж виявилися нижче - очікуваного 60 мільйонів доларів у світі. 

Але повернемося до Хлої Морец. « Пипець 2 » був одним з найбільш завантажуваних фільмів минулого року, однак це нам не допомогло, бо потрібні були збори в кінотеатрах. Потрібно довести прокатникам, що ми зможемо заробити третім і четвертим фільмами, а оскільки другий показав себе неважливо, знімати далі ніхто не буде. Якщо ви збираєтеся зняти продовження, то потрібно розраховувати, що глядачі подивляться їх в кінотеатрах . 

Тут Хлоя трошки дезінформує журналістів. За даними TorrentFreak, опублікованими в перших числах січня, в 2013-му найчастіше скачували першого «Хоббіта», «Джанго звільненого» і «Форсаж 6». «Пипець 2» не увійшов до десятки. А от перший «Пипець» дійсно був популярний у піратів. В 2010-му його скачали трохи менше, ніж головний хіт року «Аватар». 

Заодно міс Морец висловила своє розчарування відсутністю належної кількості жінок-супергероїнь на екранах: «Якщо в фільмі з'являється супергероїня, то на ній тримається сексуальний підтекст, а не справжній сюжет фільму. По-моєму, це дуже сумно ». 

Сама Хлоя з радістю знялася б у ролі якої-небудь героїні коміксів, але їй поки нічого такого не пропонують. До кінця цього року ми будемо часто зустрічати актрису на екранах. З 28 серпня Хлою Морец можна буде побачити в драмі «Якщо я залишуся», 25 вересня вийде трилер «Великий зрівнювач», 16 жовтня - драма «Зільс-Марія» (там у Хлої зовсім невелика роль), а 30 жовтня - мелодрама «Дитинко ».
Переглядів: 727 | Додав: Elnino | Теги: Пипець 3, Якщо я залишуся, Хлоя Морец | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7391
Міні чат
200
Copyright © 2015 |