RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Фільми 2018

Головна » Файли »
Додано фільмів: 227


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Поліцейський пес
Переглядів: 646
22.07.2020

Перед нами досить незвичайний детектив Макс. Чим же він такий унікальний? Та тим, що він ротвейлер, який говорить. Узагалі не вміє мовчати, ні на хвилину не закриває свою пащу. У цього пса-мачо разом із його напарником-людиною є важлива місія – розслідувати викрадення рідкісних тварин. Для цього Макс під прикриттям стане учасником престижної виставки собак у Лас-Вегасі. Максу доведеться багато перетерпіти заради цього конкурсу краси. Але задля порятунку інших тварин від продажу потрібно йти на все. Та й у пса є підтримка у вигляді декількох друзів. Макс виведе негідників на чисту воду.

Назва (оригінал): Show Dogs

Рік: 2018

Жанр: комедія, пригоди, сімейний

Країна: Велика Британія, США

Режисер: Ганс Петтер Муланд

Актори: Вілл Арнетт, Наташа Ліонн, Крістофер Браян Бріджес, Стенлі Туччі, Алан Каммінґ, Шакіл О’Нил, Ґабріел Іґлесіас, Джордін Спаркс, Омар Чапарро, Деніел Іган та інші
 



Найкращий подарунок
Переглядів: 524
22.07.2020

Наближається Щирий вечір, поні збираються разом та готуються святкувати. Твайлайт та друзі об'єднують свої зусилля, щоб знайти одне одному найкращий подарунок, але плани Твайлайт змінюються через раптовий візит брата з родиною.

Назва (оригінал): My Little Pony: Best Gift Ever

Рік: 2018

Жанр: фентезі, пригоди, комедія, сімейний

Країна: США, Канада

Режисер: Денні Лу, Майк Маєр / Denny Lu, Mike Myhre

Актори: Тара Стронґ, Ешлі Болл, Андреа Лібман, Табіта Сен Жермен, Кеті Візлак, інші



Клір / Духовенство
Переглядів: 525
22.07.2020

Церква свята, але творять її люди грішні... Історія трьох священиків, життєві дороги яких перетинаються знову.

Назва (оригінал): Kler

Рік: 2018

Жанр: драма

Країна: Польща

Режисер: Войцєх Смажовскі 

Актори: Аркадіуш Якубік, Роберт Вєнцкєвіч, Яцек Брацяк, Януш Ґайос, Йоанна Куліґ, Адріан Заремба
 



SuperЗять / Суперзять
Переглядів: 775
18.07.2020

Коли вдома і на роботі тебе оточують самі жінки, а їх проблеми стають тобі ближче, ніж чоловічі, то ти намагаєшся втекти від усього цього божевілля у своєму раритетному кабріолеті. І все, про що мрієш, - це зять. Суперзять!

Назва (оригінал): Le Gendre de ma vie

Рік: 2018

Жанр: комедія

Країна: Франція

Режисер: Франсуа Дезанья

Актори: Кад Мерад, Полін Етьєн, Жюлі Гайе, Франсуа Деблок, Забу Брайтман,Гійом Лаббе, Хлоя Жуанне, Луїз Колдефі, Жеремі Лопез, Беранжера Кріеф
 

 



Розчарування
Переглядів: 688
18.07.2020

Анімаційний серіал для дорослих, створений творцем "Сімпсонів" і "Футурами", Меттом Ґрюнінґом, для компанії Netflix. Сюжет мультсеріалу розповідає про принцесу-алкоголічку Бін, яка втекла зі свого весілля, щоб самостійно творити свою долю. В пригодах її супроводжують ельф Ельфо та чорт Люсі.

Назва (оригінал): Disenchantment

Рік: 2018

Жанр: анімація, комедія, фентезі

Країна: США

Режисер: Метт Ґрюнінґ та інші

Ролі озвучують: Еббі Якобсон, Ерік Андре, Нет Факсон, Джон ДіМаджіо, Трес МакНіл, Девід Герман, Біллі Вест та інші



Касл-Рок
Переглядів: 1378
18.07.2020

Серіал в жанрі психологічного трилера та жахів, дія якого відбувається в мультивсесвіті Стівена Кінга. У «Касл-Рок» зійдуться психологічна і міфологічна складова найбільш популярних творів Кінга: це буде епічна сага про боротьбу темряви і світла на кількох квадратних кілометрах лісів штату Мен. Невелике провінційне містечко Касл-Рок - місце туманне і таємниче. Тут відбуваються загадкові, містичні, а часом і жахливі речі та всі вони пов'язані з головним героєм Генрі Дівером...

Назва (оригінал): Castle Rock

Рік: 2018

Жанр: драма, трилер, фентезі, жахи

Країна: США

Режисер: Майкл Аппендаль, Деніел Еттіес, Кевін Гукс

Актори: Андре Голленд, Мелані Лінскі, Білл Скарсгард, Джейн Леві, Сіссі Спейсек, Каліл Гарріс, Скотт Гленн, Адам Ротенберг, Ноель Фішер, Енн К'юсак

 

 



Отзі та таємниця часу
Переглядів: 1013
18.07.2020

Кіп і його друзі - завжди у пошуках скарбів і нових пригод. Завдяки мамі-вченому Кіпа, яка роками вивчала Крижану людину Отзі, хлопці були зачаровані антропологією. Їхня велика пригода починається під час відвідування Отзі в музеї. Одночасно з пробудженням Крижаної людини відкриваються і врата у інший світ. Отзі викрадає біла відьма, яка шукає ключ до вічної молодості. Рятуючи Крижану людину, Кіп дізнається про таємничий зв'язок між ними, а також відкриває свої магічні сили і призначення.

Назва (оригінал): Ötzi e il mistero del tempo

Рік: 2018

Жанр: пригодницький, сімейний

Країна: Італія

Автор ідеї: Габріеле Піньотта

Актори: Майкл Смайлі, Дієго Делпіано, Алессандра Мастронарді, Амелія Бредлі, Джуда Кузен та інші
 

 



Почни спочатку
Переглядів: 733
18.07.2020

Кембридж, Гарвард, Єль – жоден із цих університетів не закінчувала Майя. Вона стійко вірить, що жоден диплом не переплюне справжнісінький талант і бажання до роботи. Сорокарічна жінка мріє довести всім навколо, що вона краща за цих дипломованих снобів. У цьому їй вирішив допомогти друг, створивши для неї фейкову сторінку в соцмережах, трохи прикрасивши її досягнення. Ну і в резюме додав крихту креативу. В загальному. Майю з радістю прийняли до великої компанії, де вона нарешті зможе довести всім свою крутість. Це старт для її нового життя – головне не забувати, хто ти насправді.

Назва (оригінал): Second Act

Рік: 2018

Жанр: комедія, романтичний

Країна: США

Режисер: Пітер Сіґал

Актори: Дженніфер Лопес, Ванесса Енн Хадженс, Леа Реміні, Тріт Вільямс, Майло Вентімілья, Аннали Ешфорд, Шарлін Йі, Алан Айзенберг, Фредді Строма, Дейв Фолі

 



Золото Флінна
Переглядів: 521
18.07.2020

Фільм розповідає про життя колишнього ветерана війни, а також авантюриста і контрабандиста Ерла Флінна до того, як він став одним з найбільш знаменитих голлівудських акторів.
Після повернення з джунглів Папуа-Нової Гвінеї, де він перебував з американської знімальною командою, Флінн вирішує відправитися на пошуки золота. Для цього він переконує трьох абсолютно різних чоловіків - Рекса, Дюка і Чарлі - супроводжувати його у подорожі.
Разом герої їдуть в захоплюючу пригоду, під час якої на них чекають не тільки веселощі, а й безліч смертельних небезпек. Чи зможуть вони уникнути зустрічі з китайськими контрабандистами опіуму і дістатися до берегів східного узбережжя Австралії?

Назва (оригінал): In Like Flynn

Рік: 2018

Жанр: екшн, пригодницький



Дитина на Новий рік
Переглядів: 610
18.07.2020

Ноемі впала у кому після автомобільної аварії. Прийшовши до тями через 6 місяців, вона виявляє, що... вагітна!.. Але при цьому дівчина не знає, хто батько дитини! Адже її пам'ять не відновилася у повному обсязі.

Ноемі пам'ятає, що за тиждень до нещасного випадку вона посварилася зі своїм нареченим Олівером і шукала розради в обіймах колишнього бойфренда Янна. Кожен з них може виявитися батьком дитини!

Більш того, вони обидва закохані в Ноемі і відмовляються від тесту на батьківство, надаючи дівчині самій вирішити, кого вона хоче бачити у ролі тата свого малюка.

Героїні доведеться зробити нелегкий вибір між тим, що здається найкращим для її дитини, і її власними почуттями...

Назва (оригінал): Un Bébé pour Noël

Рік: 2018<...


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |