RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали українською

Війна і мир (1 сезон - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія)

Постер
Переглядів: 1788
Додано: 30.06.2018
Трейлер рос. мова
Рік: 2016
Оригінальна назва: War & Peace
Режисер: Том Харпер
В ролях: Пол Дано, Лілі Джеймс, Джеймс Нортон, Ешлін Лофтус, Таппенс Мідлтон, Хлоя Піррі, Брайан Кокс
Кінокомпанія: BBC Cymru Wales
Жанр: Драма, Історія, Мелодрама, Військовий
Країна: Великобританія
Тривалість: 00:60:00
Звук: Україна (Телеканал)
Статус: 1 сезон 1,2,3,4,5,6,7,8 серія

Екранізація безсмертного роману Льва Толстого «Війна і мир» в восьми серіях. Виробництвом міні-серіалу займався телеканал BBC, відомий такими популярними історичними телепроектами, як «Рим», «Мушкетери», «Шерлок» і ін.
Наташа Ростова, П'єр Безухов і Андрій Болконський - старі літературні герої знову повертаються на світові телеекрани, тепер в екранізації BBC, британського каналу, який виробляє якісні серіали з серйозними бюджетами. Сюжет міні-серіалу охоплює Росію XIX століття.
На дворі 1805 рік, Наполеон вторгається в Австрію і впевнено здобуває одну перемогу за іншою, погрожуючи Росії. П'єр Безухов захоплюється французьким імператором, в той час як московський вищий світ не приймає графа. Його друг Андрій Болконский навпаки, прагне брати участь в боях проти армії Наполеона. Наташа Ростова тільки-тільки виходить у вищий світ і сповнена оптимізму.
Це три центральних героя, навколо яких зосереджена основна дія британського міні-серіалу (як і книги). Режисерові вдалося дуже точно і майстерно передати атмосферу XIX століття, тих часів, коли в Росії розквітала аристократія, купаючись в розкоші і святах, відірвавшись від простого народу, копіюючи манери європейського вищого світу і вивчаючи французьку мову. Всі три головні герої серіалу належать до вищого світу, але мають свою точку зору до всього, що відбувається в країні.
Юна Наташа повна світлих планів, які руйнує війна з Наполеоном. Вона повністю змінює безтурботне життя і уклад дворян. Шлях до щастя для молодої графині лежить через трагедії та військові втрати. Сценарист міні-серіалу «Війна і мир», озвученого студією LostFilm, акцентував основну увагу на відносинах між головними персонажами, ефектних батальних сценах і палацових інтер'єрах, а також приділив увагу красивому і детальному показу російської природи.
Якщо телеканал BBC береться відтворити історичну епоху, він робить це якісно, ​​не шкодуючи грошей на костюми, інтер'єри, навчання акторів манерам описуваних часів. Багато критики вже назвали «Війну і мир» в британському виконанні однієї з найкращих екранізацій монументального твору Льва Толстого, яка вражає точністю переданої атмосфери царської Росії, глибокою історією та чудовою акторською грою. Фільм показує не тільки дворянство, але й життя пересічних людей різних соціальних укладів, докладно описуючи історичні події. Інтриги, любов, масштабні сцени битв - все це ви побачите в новому міні-серіалі «Війна і мир» в українському перекладі.

Дивитись серіал Війна і мир (1 сезон - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 серія) (2016) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 1788 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 2.2/4

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |