RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали

Острів Харпера (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 серія)

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 2812
Додано: 05.08.2018

Представляємо багатосерійну стрічку, яка припаде до душі любителям гострих відчуттів і трилерів з великою кількістю крові. Американський серіал вийшов на екрани в 2009 році, включає в себе символічну чортову дюжину епізодів.

Сюжет картини розповідає про злодіяння маніяка. На його рахунку десятки вбивств, що вражають своєю жорстокістю і холоднокровністю. Але ці події відбулися досить давно. Кілька років про психічно хворого не було чутно, хоча погана слава про нього не стихала. За деякими чутками, негативний герой знайшов смерть, яку давно заслуговував. Інші говорять про інше: він всього лише зачаївся на невизначений час, щоб найкращим чином підготуватися для нової серії вбивств. Тіла ніхто не знайшов, тому про долю маніяка залишається тільки здогадуватися.
А тим часом одна молода пара успішних людей в прагненні бути оригінальними прийняла рішення провести церемонію одруження на безлюдному острові. Молодятам і їх друзям це весілля повинно було запам'ятатися на все життя. Так і вийшло.
Все йшло дуже добре: бризки шампанського, радісні гості, любов, музика і веселощі. Молоді люди запланували цілих сім днів святкування в шикарному особняку, який без зусиль зміг вмістити всіх запрошених. Ніщо не віщувало біди, але несподівано торжество приймає зовсім несподіваний поворот: загадковим чином з острова починають пропадати люди.
Герої картини дізнаються, що раніше місце, яке вони вибрали для урочистих заходів, було притулком того самого жорстокого лиходія. І тепер залишається два варіанти: маніяк повернувся на свій улюблений острів або вбивця в числі запрошених на весілля. Часу на роздуми практично немає. Все частіше герої картини стають свідками загадкових, лютих вбивств. Жертвами стають друзі і рідні. Вибратися зі зловісного острова немає можливості, і здається, що наступною мішенню холоднокровного злочинця станеш саме ти.
Спробуйте здогадатися, хто ж винен насправді. Сюжет серіалу тримає глядача в напрузі з перших хвилин і до фінальних титрів. «Острів Харпера» - трилер в кращих традиціях жанру, з непередбачуваною розв'язкою. Картину доповнює вдало підібраний склад акторів. Всі ці складові дозволили багатосерійної стрічці завоювати серця мільйонів любителів кіно по всьому світу.

Рік виходу: 2009
Оригінальна назва: Harper's Island
Якість: BD-Rip
Статус: Закінчений
Країна: США
Жанр: Детективи, Драма, Жахи, Трилери
Режисер: Сенфорд Букставер, Рік Бота, Стів Бойум
Актори: Елейн Кессіді, Крістофер Горам, Метт Барр, Джина Холден, Кеті Кессіді, Кассандра Соутелл, Брендон Джей МакЛарен, С. Дж. Томасон, Джим Бівер
Озвучення: Український дубляж


Дивитися серіал Острів Харпера (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 серія) (2009) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 2812 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.2/4

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |