RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали українською

Марс (1 сезон - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 серія)

Постер
Переглядів: 5089
Додано: 30.06.2018
Рік: 2016
Оригінальна назва: 
Режисер: Еверардо Ґоут
В ролях: Альберто Амманн, Бен Коттон, Ката Сарбо
Кінокомпанія: National Geographic
Жанр: Драма, Пригоди, Фантастика, Документальний
Країна: США
Тривалість: 00:47:00
Звук: National Geographic
Статус: 1 сезон 1,2,3,4,5,6,7 серія

Непомірна цікавість і бажання пізнати незвідане протягом багатьох століть штовхали людство на неймовірні відкриття. Протягом сотень років люди відкривали для себе нові горизонти: отримали можливість перетинати океани, навчилися підніматися високо в небо, а також підпорядкували собі силу атома. І тепер, коли на нашій планеті практично не залишилося місця, де не ступала нога людини, людей з кожним роком все більше починають вабити далекі зірки. І нехай на нинішній щаблі науково-технічного прогресу людство ще не досить розвинене для далеких польотів і задовольняється лише збором інформації з орбітальних станцій або безпілотних космічних апаратів, люди не втрачають надії і всіма силами прагнуть до того, щоб якомога швидше наблизити той момент, коли космічні подорожі стануть реальністю.
Уже зараз відправка дослідницької експедиції на Марс є однією з пріоритетних цілей людства. Захоплюючий серіал, що складається з документальної і художньої частин, розповість про те, як же ведеться підготовка до космічних польотів на даному етапі, а також покаже нам перший політ на Марс, який може статися вже в недалекому майбутньому.
Події документальної частини відбуваються в 2016 році і розповідають про те, на якому етапі перебуває освоєння космосу, а також про пріоритетні цілі на найближче майбутнє. Оповідачами виступають такі відомі особистості як Ілон Маск, засновник SpaceX, письменник Енді Уїр, автор нашумілого роману «марсіанин», астрофізик Ніл Деграссі Тайсон, а також Стівен Петранек, який написав популярну книгу «Як ми будемо жити на Марсі».
Дія художньої частини розгортаються в 2033 році, коли космічний апарат «Дедал» з багатонаціональним екіпажем, що складається з шести астронавтів, залишає Землю і відправляється в далеку семимісячну подорож назустріч незвіданому, сподіваючись через довгі сім місяців досягти поверхні Червоної планети.

Дивитись серіал Марс (1 сезон - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 серія) (2016) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 5089 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.9/10

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |