RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Остання фантазія

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 3584
Додано: 28.08.2018
Трейлер рос. мова

Земля майбутнього 2065 рік, людство перебуває у страшній небезпеці, на грані вимирання. Після того як на землю з космосу впав метеорит, почали відбуватися жахливі речі. Разом з метеоритом на землю прилетіли жахливі монстри прозвані фантомами. Ці істоти бувають абсолютно різної форми починаючи від невеликих розміром з собаку, закінчуючи монстрами розміром з будинок. Всі засоби боротьби з ними практично не ефективні їх можна на час нейтралізувати фотонними гарматами, але незабаром вони відроджуються знову. Якщо істота яку прозвали фантомом торкнеться людини то, вона вмирає протягом декількох секунд. Залишки людей тепер живуть в містах бункерах, а все біологічне життя на планеті знищене.

Невелика група людей на чолі з вченим доктором Сідом, його помічницею Акі Росс і групі спецназу на чолі з капітаном Едвардсом намагається знайти зброю проти монстрів. Акі бачить сни в яких вона знаходиться на рідній планеті фантомів. Яка раніше була схожа на землю, але страшний вірус убив все живе. Дівчина робить здогад що ці фантоми не біологічні істоти, а неспокійні духи, і перемогти їх можна лише зброєю енергією духів яку потрібно зібрати з артефактів знайдених на Землі.
Нью-Йорк одне з міст захищених енергетичним бар'єром одне з останніх притулків людей, які не бажаючи слухати і чекати результатів вчених один з військових генералів вирішує вступити посвоєму. Генерал відкриває енергетичні бар'єри, і за допомогою величезної гармати вирішує перемогти фантомів. Однак відбувається біда гармати які здатні знищити будь-яке біологічне життя виявляються марні, фантоми прориваються в місто. І тепер вся надія на порятунок людства в руках жменьки вчених.

Рік: 2001
Оригінальна назва: Final Fantasy: The Spirits Within
Жанр: мультфільм, фантастика, фентезі, бойовик, мелодрама, пригоди
Країна: США, Японія
Тривалість: 106 хв. / 1:46
Режисер: Хіронобу Сакагуті, Мото Сакакибара
Актори: Мінг-На, Алек Болдуін, Вінг Реймз, Стів Бушемі, Пері Гилпин, Дональд Сазерленд, Джеймс Вудс, Кіт Девід, Джин Сіммонс, Метт МакКензі


Мультфільм Остання фантазія дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 3584 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.3/3

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |