RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Ліло і Стіч (1, 2, 3 сезон)

Постер
Переглядів: 13615
Додано: 13.07.2018
Мультсеріал: Ліло і Стіч
Категорія: Серіал, Дісней
Сезон: 1 | 2
Рік: 2003-2006
Тривалість: ~ 20 хв.
Мова: Українська

1 сзеон.
Мультсеріал «Ліло і Стіч» вийшов на екрани завдяки своїм творцям - студії Уолта Діснея. Ця історія відразу підкорила великих і маленьких глядачів. І справа тут не тільки в тому, що промальовані наші герої найретельнішим чином, що фарби в картині насичені, та й сама дія відбувається не де-небудь, а на Гаваях.

Це захоплююча історія про дівчинку Ліло, яка знайшла дивну істоту і вирішила, що це собака. Але насправді, ніяка це не собака, а творіння злого генія, чокнутого професора, люблячого проводити генетичні експерименти в своїй лабораторії. Але Ліло не знала про це, тому і взяла Стича до себе. Своєю щирою дружбою і турботою вона перетворила дивного інопланетянина в свого друга, який вибирає добро і вчиться піклуватися і допомагати оточуючим разом з Лило. Дуже зворушлива історія, враховуючи, що попереду у наших героїв ще безліч пригод, найчастіше досить небезпечних, як для всього Всесвіту, так і для них самих.
Мультфільм буде цікавий дорослим і дітям, а прекрасний переклад і дубляж зроблять перегляд ще більш приємним.

2, 3 сезон.
Мультфільм «Ліло і Стіч» 2, 3 сезон.
Цей фільм виробництва США, створений він в знаменитій студії Уолта Діснея. Нас чекають неймовірні й захоплюючі пригоди Ліло і її друга Стіча. Історія їхнього знайомства вкрай незвичайна. Ліло думала, що Стіч - це собака, правда, дуже дивна на вигляд. Але Стіч насправді - інопланетянин, він був створений злим генієм одного божевільного професора, любителя генетичних експериментів і захоплення Всесвіту. Ліло не знала про це, вона подружилася з Стіч і інопланетянин, в минулому вельми недружній, стає добрим. Але, звичайно, не все так просто. На шляху у наших героїв стоїть безліч випробувань: небезпечних, непередбачуваних, іноді страшних. У Всесвіті йде боротьба, і є багато бажаючих навести в ній свої порядки, в тому числі і захопити Землю. Ліло і Стіча чекають пригоди, але вони знову і знову доведуть, що той, хто добрий і хоробрий серцем не може програти.

Відмінний дубляж всіх сезонів українською мовою зробить перегляді ще більш цікавим. Мультфільм підійде і для сімейного перегляду, так як вчить маленьких глядачів співпереживати головним героям.

Мультфільм Ліло і Стіч (1, 2, 3 сезон) дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 13615 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.7/57

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |