RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 2707
Додано: 25.07.2018
Назва: Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню / Legend of a Rabbit: The Martial of Fire
Рік: 2015
Тривалість: 01:35:00
Мова: Українська

Китай. Академія бойових мистецтв. Раптово з'являються лиходії, що обманом і силою займають місце мудрого Вчителя і відбирають символ влади - табличку з каменем. В нерівній сутичці Майстер поранений знаряддям з отрутою, збігає. Вмираючи, старий передає незнайомому кролику силу і бере обіцянку, що той знайде його дочку і передасть камінь. Але, чи здогадається Туа, простий кухар, що йому належить рятувати жителів села від самозванців і відновити справедливість?

Все життя вчитель стояв на боці добра і правди, тренуючи своїх учнів і дбайливо зберігаючи священну табличку, щоб передавати лише гідним через покоління. Але після його зникнення злісна підступна банда на чолі з ведмедем на ім'я Слеш займає місце Майстра. Невже це кінець добру і справедливості? Або є надія, нехай навіть слабка, на кролика Туа, того самого огрядного веселого кухаря? Тому як, давши слово, він негайно відправляється в дорогу. І його шлях перетворюється в цікаву пригоду з кумедними персонажами, погонями, боями і переробками. Рекомендуємо дивитися онлайн в хорошій якості Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню на нашому сайті.

Ця захоплююча історія про стародавнє бойове мистецтво, про шальках терезів з добром і злом, про легендарного Майстра і його учнях ... Хоча ні, більше про простодушного вгодованого кролика, який володіє талантом випікати відмінні пироги з хрусткою скоринкою. Або все-таки про кунг-фу? І як все це можна об'єднати? Забавно уявити, що саме від цього пухнастого героя залежать долі багатьох. Щоб повірити в це, потрібно дивитися онлайн Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню.

Барвистий мультфільм з захоплюючим сюжетом, не позбавлений гумора. До головних героїв переймаєшся симпатією з перших хвилин перегляду, а захоплюючі краєвиди Китаю підживлюють атмосферу мультфільму. Не обійшлося і без мудрих фраз в стилі китайських мудреців, і без фінальної розв'язки з поєдинком. Не випадково не згасає інтерес до історій про стародавніх бойових мистецтвах. Мультфільм Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню показує, що сильні духом здатні до самопожертви для добра і правди, щоб зло було переможене за всяку ціну.

Мультфільм Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 2707 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |