RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Аниме Українською

Янгольські ритми!

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 3106
Додано: 11.09.2018

Не дарма кажуть, що японська шкільна система - найважча і сувора, і аніме «Ангельські ритми!» Не дасть вам в цьому засумніватися. Бо прийшов до тями хлопець на прізвище Отонасі (ім'я він забув) на тому світі - а там знову школа! Ось тільки, незважаючи на гарну обгортку, школа ця більше схожа на виправну колонію для тих, хто занадто рано покинув тлінний світ і не встиг (або не захотів) пізнати правила і закони «реального суспільства». Тобто, покрутиться в ній юний вихованець, навчиться ходити строєм і брати участь у позакласних заходах згідно з планом - і пора вирушати на етап згідно накопиченої карму. Тільки чомусь не всім воспітуемим це подобається ...

Найрізноманітніші школярі, які вирішили не зникають, а розібратися, за що і від кого отримали «новий термін», неформально об'єдналися, створивши «Фронт загробного світу» під командою вольовий і практичною Юрі. Їх мета - отримати відповіді, їх життя - заперечення нав'язаних правил, а засоби досягнення мети - вічна боротьба з адміністрацією і «господинею» школи на ім'я тенсю (ангел). Ось в таку негативну компанію влився Отонасі - головний герой мимоволі. Тепер хлопцю гарантовані веселе життя, вірні друзі і абонемент на концерти кращої місцевої групи «Мертві дівчата і Чудо-юдо». Чи то ще буде!

Якщо людина боровся в світі живих проти навколишнього його несправедливості і тієї жорстокості, яка переслідувала його завжди і навколо - чи буде він вірний собі, борючись так само запекло і в потойбічному світі? Адже долю не змінити або все ж змінити?

У більшості персонажів, чиї долі колишнього життя показують глядачеві по ходу аніме - вельми жорстокі і сумні, але саме з такими долями потрапляють в цей світ. Глядачеві шматочок за шматочком будуть показувати їх долі. І, як і слід було очікувати, багато історії персонажів болісні і гнітючі. Більшість історій, які показані в аніме оригінальні за рахунок несправедливості - найжорстокішої несправедливості.

Ну а чому вчить? Та все просто - не пригнічує минулим - відкрий заново для себе життя в новому світі і живи по-новому з чистого аркуша. Цінуй кожен прожитий мить, навчися радіти простим дрібницям і тоді світ навколо тебе стане приємніше - адже якщо хочеш змінити світ - начини з себе.

Рік: 2010
Оригінальна назва: Angel Beats!
Режисер: Сeйджі Кіші
В ролях: Хіроші Камія, Харумі Сакурай, Кана Ханазава
Кінокомпанія: Angel Beats! Project, Aniplex, ASCII Mediaworks, Chubu-nippon Broadcasting Company (CBC), Dentsu, Mainichi Broadcasting System (MBS) K.K., Movic Inc., P.A. Works, Visual Art's/Key
Жанр: Аніме, Бойовик, Комедія, Пригоди, Фантастика
Країна: Японiя
Тривалість: 00:24:00
Звук: Багатоголосий
Статус: 1 сезон 13 серія


Дивитися Янгольські ритми! (2010) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 3106 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.0/4

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

kovalyshyn100

Комментарий № 1 | Дата: 10.02.2022 в 10:58Спам

    Дуже потужну драму витискають під кінець.
    Практично класика, яку головне не дропнути на початках.


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |