RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли »
Додано фільмів: 155


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Я — ніч
Переглядів: 783
11.10.2020

Історія про Тлі Ходель, яку її неповнолітня мати віддала чорношкірому прибиральнику у 1949 році. Фона хоче дізнатися таємниці свого минулого, і розслідування приводить її до сумновідомого голлівудського гінеколога, лікаря Джорджа Ходела. Доктор, не з чуток знав про найбрудніші голлівудські гульні. Він також був одним з підозрюваних у справі про вбивство Елізабет Шорт, яке нещодавно трапилося в Лос-Анджелесі в 1947 році.

Назва (оригінал): I Am the Night

Рік: 2019

Жанр: драма, детектив

Країна: США

Автори ідеї: Сем Шерідан

Актори: Кріс Пайн, Індіа Ейслі, Джефферсон Мейс та інші

 



Мослі
Переглядів: 897
11.10.2020

Торіфанти - істоти, схожі на невеликих конячок. Вони мають добрий і спокійний характер, але їм доводиться жити в неволі і підкорятися людям. Перебуваючи в загонах, вони мріють про вільне повноцінне життя. Мослі - малюк, який дуже любить легенди і казки. Він мріє, щоб вони виявилися правдою. Одного разу йому стає відомо про дивну країну Кінсарет, яка має бути батьківщиною торіфантів. Юний герой вирішує знайти цю країну, тому тікає зі свого загону. У компанії вірних друзів, Мослі відправляється в далеку подорож, в якій їх чекатимуть безліч випробувань і неймовірних пригод ...

Назва (оригінал): Mosley

Рік: 2019

Жанр: анімація, пригодницький, сімейний

Країна: Нова Зеландія, Китай

Режисер: Кірбі Аткінс

Ролі озвучують: Кірбі Аткінс, Люсі Лоулесс, Різ Дербі, Джон Ріс-Девіс, Маркус Крістенсен

 



Продюсер
Переглядів: 2036
10.10.2020

У центрі сюжету - самовпевнений і самозакоханий кінопродюсер. На нього чекають дивовижні пригоди, погоні, перестрілки і курйозні ситуації, які призведуть до абсолютно несподіваного фіналу.

Назва (оригінал): Prodyuser

Рік: 2019

Жанр: комедія

Країна: Україна

Режисер: Сергій Вейн

Актори: Олексій Дурнєв, Даша Астаф'єва, Мішель Андраде, Василь Кіт, Слава Камінська, Павло Зібров, Нікіта Добринін, Віктор Андрієнко, Андре Тан, Анна Андрес та інші.



Playmobil: Фільм
Переглядів: 976
10.10.2020

Анімаційний художній фільм, в основі якого бренд Playmobil. В центрі історії опиняється Чарлі і його сестра Марлі, що потрапили в надзвичайну чарівну країну.

Назва (оригінал): Playmobil: The Movie

Рік: 2019

Жанр: комедія, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі

Країна: Франція, Німеччина, Китай, Канада

Режисер: Ліно ДіСальво

Ролі озвучують: Аня Тейлор-Джой, Гебріел Бейтман, Джим Гаффіган, Деніел Редкліфф, Меган Трейнор, Адам Ламберт, Кенан Томпсон, Кірк Торнтон, Ден Наварро, Меттью В. Тейлор



Темні води
Переглядів: 845
10.10.2020

Фільм розповідає реальну історію юриста Роберта Білотта, який зумів вивести на чисту воду велику хімічну компанію,  яка безкарно забруднювала багато років навколишнє середовище.

Назва (оригінал): Dark Waters

Рік: 2019

Жанр: біографічний, драма, історичний

Країна: США

Режисер: Тодд Гейнс

Актори: Марк Руффало, Енн Гетевей, Тім Роббінс, Білл Пуллман, Вільям Джексон Гарпер, Мер Віннінгем, Віктор Ґарбер, Білл Кемп, Луїза Краузе, Кевін Краулі



Звук тиші
Переглядів: 574
26.08.2020

Фріковатий самітник з досконалим слухом, він присвятив життя складанню своєрідної музичної карти Нью-Йорка, де кожному району і перехрестю відповідає нота зі своїм унікальним звучанням. Він упевнений, що ці звуки надають на наше життя прихований вплив, і хоче опублікувати своє відкриття в серйозному науковому журналі. Крім цього, він допомагає страждаючим від перевтоми і депресії жителям мегаполіса «налаштувати» їх житла на потрібний лад. Ідея цієї таємної, прихованої від усього світу «музики міст» становить ідея фільму та явно займає режисера більше, ніж підкреслено ослаблена і боязка драматургія. Режисер проробляє фокус і з глядачем - картина при всіх недоліках має ненав'язливий, але безсумнівний терапевтичний ефект.

Назва (оригінал):The Sound of Si...



Ода Радості
Переглядів: 686
25.08.2020

Чарлі - молодий хлопець, який працює бібліотекарем. Він живе нудним одноманітним життям, в якому не відбувається нічого неординарного. Чарлі страждає рідкісним неврологічним розладом. Кожен раз, коли герой переживає почуття радості, він починає засинати. Хлопець може просто впасти в глибокий сон прямо на вулиці, побачивши щасливого перехожого, милих цуценят або закохану парочку. Він прекрасно розуміє, що ця проблема може спровокувати дуже сумні наслідки, тому приймає рішення відгородити себе від усього, що може доставити йому радість. Але доля грає з ним злий жарт, і він зустрічає чарівну дівчину, в яку закохується з першого погляду ...

Назва (оригінал): Ode to Joy

Рік: 2019

Жанр: комедія

Країна: США

Режисер: Джейсон Вайнер

Актори: Мартін Фріман, Морена Баккарін, Мелісса Ройч, Джейк Лейсі, Шеннон Вудворд, Джекі Сейден, Адам Шапіро та інші.
 



Той, що танцює з вовками
Переглядів: 915
25.08.2020

Даний фільм - це історія, яка дійсно відбувалася в реальному житті. Події відбуваються під час Громадянської війни в Америці між європейськими завойовниками, які намагалися встановити своє панування на цих землях, і корінними індіанцями, які не хотіли віддавати свою землю чужинцям.
Американський лейтенант Джон Данбар отримав бойове поранення і проходив реабілітацію в госпіталі. Після виписки, за власним проханням, його переводять на інше місце служби. Він відправляється продовжувати свою військову кар'єру, з ним попутник і командир. В дорозі на них нападають індіанці, попутник гине, а командир здійснює самогубство. Джон залишається один.
Данбар поступово освоюється на новій землі і навіть веде щоденник свого життя. Через деякий час він зустрічає плем'я кочівників і с...



Платформа
Переглядів: 770
25.08.2020

На просторі, обмеженому декількома квадратними метрами, коротають час двоє ув'язнених - Горенг і його співкамерник, літня людина, чомусь озброєна самурайським мечем. В'язниця, в якій вони розміщені, багатоповерхова, але скільки в ній поверхів, вони не знають. Щомісяця вони проводять в новій камері, і дуже важливо опинитися на одному з верхніх поверхів. У камерах немає вікон, прогулянки теж не передбачені, єдина гідна уваги подія за весь день - час прийому їжі. По центру в'язниці проведена вертикальна шахта, через яку з верхнього поверху до нижнього переміщається платформа з їжею, роблячи короткі зупинки на кожному поверсі. Мешканці камери повинні встигнути набити животи їжею за цей час, після чого платформа опускається нижче. Кількості їжі на платформі має вистачити для всіх...



Пастка-22
Переглядів: 4183
25.07.2020

Міні-серіал заснований на однойменному романі Джозефа Геллера, дії якого відбуваються у 1944 році і розповідає про капітана Йоссаріана, який разом зі своїм бомбардувальним полком дислокується на одному з островів Тірренського моря. Офіцер хоче швидше забратися подалі від військових дій, посилаючись на божевілля, так як тільки психічне захворювання служить офіційним аргументом для усунення від бойових вильотів. Проте в уряду США є постанова, «Пастка-22», згідно з якою кожен, хто називає себе божевільним, щоб отримати звільнення від військового обов'язку, цим самим зверненням доводить зворотне, бо такі заяви свідчать про розсудливість.

Назва (оригінал): Catch-22

Рік: 2019

Жанр: комедія, кримінальний, драма

Країна: США

...


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |