RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2017

Серіал Табу

Постер
Переглядів: 2765
Додано: Сьогодні

1814 рік. В брудну і похмуру, але могутню імперську столицю прибуває людина-привид: чорний циліндр, непроникний погляд, тихий але впевнений поступ. Мета героя — помститися за зведеного в труну батька. Декорації для історії яка закладена в основу сюжету-слизькі від бруду, крові і требухи вулиці; багаті чиновницькі кабінети та корабельні доки. Кажуть, герой заворожений від смерті язичницькими обрядами, але перевірити це чомусь хоче все місто — офіцери Його Величності, вуличні бандити і сильні світу цього. Союзників у месника всього нічого: відданий слуга батька та одна красуня (в полоні у лиходія).
«Табу» — новий британський міні-серіал, зроблений в естетиці довикторианского нуара і кінокоміксу за мотивами класичних романів про помсту. Тільки ось дія на цей раз переноситься у Лондон. Заговорювали героя африканські шамани, а план помсти у нього більш витончений. В спадок від батька похмурий авантюрист отримав невелику ділянку землі в Північній Америці — у затоці Нутка. Безплідна територія являє собою величезну цінність і для британської корони, і для створених зовсім нещодавно Сполучених Штатів: на всьому північному заході американського континенту не знайти більш зручної стоянки для кораблів, що йдуть Тихим океаном. Тому герой змусить ворогуючі країни поторгуватися за його власність — а то і сам вступить з ними у війну, організувавши власний флот.

 

Режисер Крістофер Найолм

Актори: Том Харді, Девід Хеймэн, Джонатан Прайс, Уна Чаплін, Річард Діксон, Лео Білл, Едвард Хогг, Джессі Баклі, Стівен Грем, Франка Потенте, Джеймс Грейвз, Майкл Келлі (V)


Дивитися Серіал Табу (2017) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Переглядів: 2765 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.4/7

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |