RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли »
Додано фільмів: 1413


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

КачествоВолодіння 18
Переглядів: 2250
Сьогодні
Озвучено російською

Жанр: Жахи, Трилер, Детектив. 
Оригінальна назва: Владение 18. 
Країна: Росія. 
Режисер: Святослав Підгаєвський. 
У ролях: Дмитро Ендальцев, Марія Фоміна, Борис Полунін, Юрій Філатов, Сергій Холмогоров, Ольга Приходько ...

Короткий опис:

На околиці міста розташована звичайна, як здається, багатоповерхівка. Тільки не зовсім звичайно звучить її адреса: Бузкові Пагорби, Володіння 18. Ну, назва району - це добре. Але ж страшний він якийсь ... Навколо, як кажуть, незаймане запустіння. Правда, скоро тут повинен утворитися квітучий мікрорайон, але це в майбутньому. Поки ж - видовище досить-сумовите.



КачествоАльпіністи (2014)
Переглядів: 1899
Сьогодні
Озвучено російською

Жанр: Пригоди .
Оригінальна назва: Альпинисты .
Країна: Росія .
Режисер: Аршо Арутюнян .
У ролях: Наталя Бардо, Дмитро Клепацький, Олександр Носик, Олександр Рапопорт, Наталія Громушкіна, Арам Караханян .

Короткий опис:
Одного разу два друга-альпініста, що працюють гірськими рятувальниками, і закохані в одну і ту ж дівчину, супроводжують туристів у горах Вірменії. В результаті безвідповідальності одного з друзів гине турист! За рішенням суду він потрапляє до в'язниці. В обмін на свободу кримінальний авторитет пропонує йому бути гірським провідником в одній справі. Потрібно дістати прихований в гірській печері до кращих часів скарб. Дороги друзів перетинаються! На нашому сайті ви можете фільм Альпіністи дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості.



КачествоБезкоштовна гра (2014)
Переглядів: 1523
Сьогодні

Жанр: Документальний .
Оригінальна назва: Free to Play .
Країна: США .
Режисер: Марк Адлер .
У ролях: Бенедикт Лім, Данило Ішутін, Клінтон Лумис ...

Короткий опис:

Фільм про трьох професійних гравців з різних країн , які змагаються за один мільйон доларів США в першому міжнародному турнірі гри Dota 2 . За останні кілька років популярність кіберспорту виросла настільки , що тепер це один з найбільш поширених видів змагань. Турнір з призовим фондом в один мільйон доларів перевернув світ ігор і назавжди змінив кіберспортивні перспективи для кращих гравців . У цьому фільмі , створеному компанією Valve , відображені труднощі і нелегкі рішення , з якими стикаються гравці , які беруть участь у змаганнях найвищого рівня.



КачествоСпіраль (2014)
Переглядів: 2330
Сьогодні
Озвучено російською

Жанр: Бойовик. 
Оригінальна назва: Спираль. 
Країна: Росія. 
Режисер: Андрій Волгін. 
У ролях: Костянтин Крюков, Анатолій Руденко, Веніамін Смєхов, Олександр Яцко, Микита Висоцький, Кларисса Барська, Костянтин Глушков, Володимир Стержаков, Марина Куделинська, Рената Піотровський .

Короткий опис:
Головний герой історії - Олексій, талановитий програміст з Новосибірська, приїжджає до Москви і стає членом закритого напівлегального елітного клубу під назвою «Спіраль». Як новачкові йому крупно везе, і він виграє одну екстремальну гру клубу за одною, отримуючи божевільні гонорари. У нього закохується така дівчина, про яку він навіть не міг мріяти.Спіраль дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості. 



Качество20 футів під землею: І впала темрява (2014)
Переглядів: 1549
Сьогодні

Жанр: Трилер .
Оригінальна назва: 20 Ft Below: The Darkness Descending .
Країна: США .
Режисер: Марк Клебанофф .
У ролях: Денні Трехо, Кінга Філіппс, Френк Крюгер, Джон Хенніган, Тіффані Адамс, Крістофф Ст. Джон, Луїс Менділор, Майкл Рене Уолтон, Даррен Дарнбаро, Чейз Остін ...

Короткий опис:

Ця історія розповість нам про таємниці численних занедбаних тунелів метро, розташованих під "ніколи не сплячими" вулицями Нью-Йорка. Тут в забутому людьми таємничому місці ховається похмурий і небезпечний світ. Одного разу, молода дівчина відправляється в ці тунелі для того, щоб зняти про них документальний фільм. Все б нічого, але раптово вона зрозуміє, що там царює щось на багато страшніше безпросвітної темряви.20 футів під землею: І впала темрява  дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості .



КачествоЛіки (2014)
Переглядів: 1563
Сьогодні

Жанр: Фантастика, Бойовик, Трилер .
Оригінальна назва: The Cure .
Країна: США, Нова Зеландія .
Режисер: Девід Гулд .
У ролях: Gabriel Abreu, Джино Асеведо, David Allen, Richard Anderson, Рене Ауер, Джон Бах, Armando Baudin, Бенджі Берріман ...

Короткий опис:

Фільм «Ліки» - це історія про пошук справедливості, яка часто може коштувати людині життя. Чи може одна людина протистояти нещадній системі? Подивитися «Ліки» онлайн ми рекомендуємо всім, хто небайдужий до загальнолюдських проблем. 



КачествоКруті чуваки (2014)
Переглядів: 2161
Сьогодні

Жанр: Бойовик.
Оригінальна назва: Bad Asses.
Режисер: Крейг Мосс.
У ролях: Денні Трехо , Денні Гловер , Ендрю Дівофф , Жаклін Обрадорс , Софі Ді , Данте Баско , Джонатан Липники , Чарлі Карвер , Сара Дюмон , Ігнасіо Серрічіо ...

Короткий опис:

Якщо місце починає зашкалювати за рівнем злочинності , то обов'язково в цьому місці повинен з'явитися власний герой , якому важлива чистота його рідного міста . І от коли Лос -Анджелес перетворився повністю в місце курирування наркотичних засобів , то такий герой об'явився в особі Френка Вега , який рішуче налаштований в компанії вірного товариша Берні очистити місто не лише від наркотичних засобів , а ще й від найнебезпечніших наркоторговців , які давно втратили власний страх ... На нашому сайті ви можете фільм Круті чуваки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості.



КачествоБудинок примар (2014)
Переглядів: 2164
Сьогодні

Жанр: Жахи, Трилер.
Оригінальна назва: Dark House.
Країна: США.
Режисер: Віктор Сальва.
В ролях: Люк Клейнтенк, Ентоні Рей Перез, Алекс МакКенна, Тобін Белл, Лейсі Анзелк ...

Короткий опис: 
Коли Нік Ді Санто дізнається, що його батько не тільки живий, але і може допомогти йому зрозуміти причину появи дивного дару, у його сина, він відправляється в подорож, яка приводить його в покинутий особняк ...  Фільм Будинок примар онлайн дивитися в хорошій якості HD безкоштовно.



КачествоДорослі діти розлучення (2014)
Переглядів: 2374
Сьогодні

Жанр: Комедія. 
Оригінальна назва: ACOD. 
Країна: США. 
Режисер: Стью Зічерман. 
У ролях: Адам Скотт, Річард Дженкінс, Кетрін О'Хара, Прісцилла Барнс, Кларк Дьюк, Джессіка Альба, Джейн Лінч, Мері Елізабет Уїнстед, Кен Ховард, Валері Тіан ... 

Короткий опис:

Головний герой фільму  Дорослі діти розлучення онлайн в хорошій якості змушений на протязі вже 20 років розриватися, між розлученими батьками.Ситуація накаляється ще більше коли його брат вирішив одружитись.



КачествоТелеведучий: І знову здрастуйте (2014)
Переглядів: 2290
Сьогодні
Жанр: Комедія .
Оригінальна назва: Anchorman 2: The Legend Continues .
Режисер: Адам МакКей .
У ролях: Вілл Феррелл, Джим Керрі, Крістіна Епплгейт, Пол Радд, Стів Карелл, Девід Кехнер, Вінс Вон, Харрісон Форд, Ліам Нісон, Крістен Уіг ...
 
Короткий опис:
Популярний телеведучий Сан-Дієго 70-х років, Рон Бургунді, повертається, щоб стати кращим на першому 24-годинному новинному каналі Нью-Йорка ...

Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |